Privatflytning

AB Cargo hjælper med privatflytning

Mange vælger at søge hjælp hos et flyttefirma, når de skal flytte. Flytning kan være en uoverskuelig proces, og man kan derfor benytte sig af et flyttefirma, hvis man ønsker en nemmere og hurtigere proces. Vi har mange års erfaring med privatflytning i AB Cargo, og tilbyder et højt serviceniveau for vores kunder.

Vi passer godt på dine ejendele og sørger for, at de kommer sikkert fra A til B. Samtidig går vi meget op i at være i dialog med vores kunder gennem hele flytteprocessen, så vi sikrer os, at flytningen bliver på kundernes betingelser. Du kan derfor trygt overlade flytningen til os.

Vi har base i Kolding og Rødding, men hjælper med privatflytning i hele Danmark og i udlandet.

Flytningen tilpasses til dine behov

Det er vigtigt, at flytningen bliver, som du gerne vil have det. Vi har god erfaring med både større flytninger og flytninger af mindre størrelse. Hvis du eksempelvis bor i et etagebyggeri, vil du slippe for tunge løft ned ad trapper ved at bruge AB Cargo.

Ved privatflytning i etagebygninger benytter vi os altid af en flyttelift, så vi sikrer, at dine ting bliver transporteret sikkert til flyttebilen. Tungere møbler bliver ligeledes transporteret ved brug af elektroniske hjælpemidler, som bidrager til en lettere og mere effektiv flytning.

Vi er et meget fleksibelt flyttefirma og tilbyder også hjælp til opbevaring i forbindelse med privatflytning, hvis det er noget, som du har brug for.

Privatflytning i ind- og udland

Vi hjælper både med privatflytning i Danmark og privatflytning i Europa. Vores kunder er meget forskellige, og vi har derfor erfaring med privatflytning både inden for de danske grænser og til eksempelvis England og Spanien. At skulle flytte til udlandet kan være en stor omvæltning og medfører også en masse planlægning og forskelligartede opgaver.

Hvis du vil have mere tid og overskud i forbindelse med flytningen, kan du få hjælp fra AB Cargo. Vi er tilgængelige gennem hele flytteprocessen og hjælper dig godt på vej til en ny bolig i Danmark eller i det store udland.

Hvad er prisen på privatflytning?

Priser på privatflytning afhænger af typen af flytning, hvad du ønsker hjælp til, og hvor omfattende flytningen er. Vi kan derfor ikke give dig en eksakt pris, men du er meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din flytning.

Du kan altid udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du ønsker at blive kontaktet. Alternativt kan du kontakte os på 25 76 21 96 eller info@abcargo-flytteforretning.dk, hvis du har spørgsmål til flytning for private eller vores priser.

AB Cargo er på Facebook

AB Cargo IVS

  • Ramsherred 18A, 6630 Rødding
  • CVR: 38807137

AB Cargo IVS

  • Dieselvej 3, 6000 Kolding
  • CVR: 38807137

Følg os