Opbevaring

Få opbevaret dine ejendele nemt og sikkert

 

Der kan være mange grunde til, at der opstår et behov for at få opbevaret ejendele. Det sker ofte i forbindelse med flytning, men det kan også være i forbindelse med længere ferie eller lignende. Uanset hvad, så har du altså mulighed for at få opbevaret dine ejendele i alt fra et par dage til flere måneder. Hos AB Cargo tilbyder vi opbevaring til både private og virksomheder, så du kan få opbevaret dine ejendele eller produkter trygt og sikkert hos os.

Få hjælp til opmagasinering af både større og mindre genstande

Hvad end du ønsker at få opmagasineret større eller mindre genstande, så kan vi klare opgaven og står altid parat til at hjælpe dig.

Vi kan blandt andet tilbyde opmagasinering af:

  • Diverse møbler
  • Hårde hvidevarer
  • Flyttekasser og andet flyttegods

Men vi står klar til at hjælpe lige netop uanset hvilken type af opbevaring, du nu engang har behov for. Kontakt os, så vi sammen kan finde en løsning, så du kan få opmagasineret lige præcis det, du har brug for.

Vi tilbyder både kortvarig opbevaring i et par dage, men du har også mulighed for at opbevare sine ejendele trygt og sikkert hos os af lange perioder af gangen. Vi sætter en ære i at behandle og håndtere din ejendele professionelt og respektfuldt. Derfor vil dine ejendele blive opbevaret i isolerede og aflåste lagerhaller uden fugt. Du er dermed sikret, at dine møbler opbevares ordenligt og ikke får fugtskader eller lignende, imens de er opbevaret hos os.

Kontakt AB Cargo i dag og hør mere om dine muligheder for opmagasinering

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om konkrete priser og dine muligheder for opmagasinering. Ring på tlf.: 25 76 21 96 eller send en mail på info@abcargo-flytteforretning.dk, så vi kan tage en snak. Alternativt kan du kontakte os via kontaktformularen her på hjemmesiden.

AB Cargo IVS

  • Ramsherred 18A, 6630 Rødding
  • CVR: 38807137

AB Cargo IVS

  • Dieselvej 3, 6000 Kolding
  • CVR: 38807137

Følg os