Godstransport

Sikker godstransport

 

Hos AB Cargo tilbyder vi godstransport, så du trygt og sikkert kan få transporteret dine varer rundt – både i hele Danmark og i udlandet. Vi kan være behjælpelige med transport af alt fra madvarer til tungt industrigods og meget mere. Vi har professionelle fragtmænd med mange års erfaring, som transporterer det hele, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi samarbejder desuden med store godstransportører, som kan hjælpe med større og mere krævende opgaver, hvis vores egne vogne er for små. På den måde har vi mulighed for at imødekomme dine behov med selv de største og mest krævende godstransporter. Vi har selvfølgelig gode værktøjer, så vi også under af- og pålæsning kan behandle dine varer helt optimalt.

Godstransport til både ind- og udland

Vi tilbyder godstransport i hele Danmark, og vi kører også gerne til udlandet med dine varer. Vi kører hovedsagligt i Europa, men kontakt os, hvis du skal længere, så finder vi en løsning, så du kan få transporteret dine varer.

Vi har primært dag-dag transport, men vi er selvfølgelig altid behjælpelige, imødekommende og klar på at skræddersy løsninger til netop dine behov.

Kontakt AB Cargo i dag og hør mere om dine muligheder for transport

Vi har hos AB Cargo flytteforretning manges års erfaring med transport, og vi står klar til at hjælpe dig med netop din opgave. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få en generel prisforespørgsel, så kontakt os på tlf.: 25 76 21 96 eller send en mail på info@abcargo-flytteforretning.dk. Alternativt kan du kontakte os gennem kontaktformularen her på siden.

Indhent et tilbud på din opgave

AB Cargo er på Facebook

AB Cargo IVS

  • Ramsherred 18A, 6630 Rødding
  • CVR: 38807137

AB Cargo IVS

  • Dieselvej 3, 6000 Kolding
  • CVR: 38807137

Følg os