Flytning til England

Mangler du hjælp med flytning til England?

Har du fået et nyt arbejde i England, eller skal du måske flytte din virksomheds kontor til England? En udlandsflytning kan være meget tids- og ressourcekrævende, og det kan derfor være en stor hjælp at benytte sig af et flyttefirma. Med professionel hjælp til flytning kan du fokusere på nogle af de andre mange praktiske og administrative opgaver, som en flytning indebærer.

AB Cargo hjælper både privat- og erhvervskunder med flytning til England til konkurrencedygtige priser. Vi hører til i Kolding, men udfører gladeligt flytteopgaver for kunder i resten af Danmark og i udlandet. Flyt fra Danmark til England med et professionelt flyttefirma

Du kan trygt lade os klare flytningen fra Danmark til England

Vi har mange års erfaring med en række forskellige flytteopgaver. Vores kundebase er meget alsidig, og vi har mange tilbagevendende kunder. Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse med deres flytning. Kunderne er i fokus hos AB Cargo, og vi er meget fleksible i forhold til at tilpasse flytningen til præcis dine ønsker og behov.

Vi følger vores kunder tæt igennem hele flytteprocessen, og tilbyder også opbevaring i en kortere eller længere periode, hvis du har behov for det. Hvis du flytter fra Danmark til England, vil der være en masse koordinering i forhold til udflytning i Danmark og mulighed for indflytning i hus/lejlighed eller erhvervslokale i England. I forbindelse med din flytning til England kan det derfor være, at du har brug for at opbevare inventar i periode. Det hjælper vi med.

Vi tilbyder forskellige løsninger på flytning til England

Udover hjælp med opbevaring tilbyder vi to forskellige løsninger i forbindelse med flytning til England:

  • Du pakker, vi henter. Denne løsning indebærer, at du selv sørger for nedpakningen, og vi hjælper med læsningen og flytningen.
  • Vi pakker og henter. En anden løsning er, at vi hjælper dig med både nedpakningen, selveflytningen og udpakningen i dit nye hjem eller erhvervslokale.

Hvis du vil høre mere om de forskellige muligheder, og om præcis hvordan vi kan hjælpe dig med flytning til England, er du velkommen til at kontakte os på 25 76 21 96 eller info@abcargo-flytteforretning.dk. Spørgsmål er også meget velkomne, og vi vil gøre vores bedste for at rådgive dig bedst muligt.

Flyt til England – pris?

Prisen på din flytning til England afhænger af, hvilken løsning du ønsker, og hvad du skal have flyttet. Der gælder forskellige priser på eksempelvis en mindre flytning fra lejlighed til lejlighed og en større flytning af virksomhedslokaler. Vi tilbyder dog altid yderst gode og konkurrencedygtige priser på flytning til England og udlandet. Du er meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

AB Cargo er på Facebook

AB Cargo IVS

  • Ramsherred 18A, 6630 Rødding
  • CVR: 38807137

AB Cargo IVS

  • Dieselvej 3, 6000 Kolding
  • CVR: 38807137

Følg os