Flytning til Danmark

Tid til flytning til Danmark fra udlandet? AB Cargo hjælper!

Er det tid til at vende hjem til Danmark efter en periode i udlandet? AB Cargo er et alsidigt flyttefirma, som hører til i Kolding og Rødding, men som hjælper både privatkunder og erhvervskunder med flytning inden for og uden for Danmarks grænser. Vi flytter derfor både kunder i og omkring Kolding, på Sjælland eller kunder, som flytter fra Spanien til Danmark.

Hvis du har boet eller har haft kontor i udlandet i en længere eller kortere periode, kan det være en stor omvæltning at skulle flytte til Danmark. Det vil ofte kræve meget planlægning og kan føles noget uoverskueligt at skulle stå for selv. Med hjælp fra AB Cargo til flytning til Danmark fra udlandet får du en meget nemmere og mere effektiv flytning.

En flytning, som er tilpasset den enkelte kunde

Vi har hjulpet mange kunder med flytning til Danmark fra udlandet. Vores kunder er meget forskellige, og vi tilbyder derfor en flytteløsning, som er tilpasset dine behov. Det kan være, at du udover flytning har brug for hjælp til nedpakning, nedtagning eller udpakning af inventar. Det kan vores flyttemænd også hjælpe dig med.

Det kan også være, at du har brug for opbevaringsplads i Danmark, før du har mulighed for at flytte ind dit nye sted. Vi har god plads til at kunne opbevare dine ting i længere og kortere perioder. Hvis du flytter til eller fra et etagebyggeri, sørger vi for at transportere dine møbler med en flyttelift.

På den måde sikrer du dig, at dine ting bliver transporteret sikkert til/fra flyttebilen, og slipper desuden selv for tunge løft.

Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med flytning til Danmark fra udlandet

Vi tilbyder både at hjælpe privatpersoner og erhvervsvirksomheder med flytning til Danmark fraudlandet. Både som enkeltperson og som virksomhed er det svært at skulle stå for hele flytningen selv. Specielt når transporten strækker sig over længere distancer.

Ved at samarbejde med et erfarent dansk flyttefirma som AB Cargo vil du få transporteret dine ting nemt og hurtigt til Danmark. Det gælder, uanset om du pt. hører til i England eller Spanien.

Flytning til Danmark til en god pris

Vil du have et uforpligtende tilbud på flytning til Danmark fra udlandet, kan du udfylde formularen på forsiden på vores hjemmeside. Efter du har udfyldt den, vil vi kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på din flytning. Du kan også kontakte os på 25 76 21 96 eller info@abcargo-flytteforretning.dk.

En flytning til Danmark fra udlandet behøver ikke være en dyr fornøjelse, hvis du vælger AB Cargo.

Indhent et tilbud på din opgave

AB Cargo er på Facebook

AB Cargo IVS

  • Ramsherred 18A, 6630 Rødding
  • CVR: 38807137

AB Cargo IVS

  • Dieselvej 3, 6000 Kolding
  • CVR: 38807137

Følg os