Flytning for private

Privatflytning - det handler om tillid

 

En flytning kan for mange virke som en uoverskuelig opgave, og derfor vælger mange at gøre brug af et flyttefirma. Hos os i AB CARGO sørger vi for, at din flytning bliver en tryg, nem og overskuelig oplevelse. Vi er punktlige og effektive uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det er en tillidssag at lade fremmede mennesker håndtere ens personlige ejendele, og derfor har vi fokus på en god og klar dialog hele vejen igennem. Vi har meget erfaring med korte såvel som længere flytninger, og vi har mange flytteopgaver omkring Kolding og Tønder. AB CARGO kører dog over hele landet, så uanset hvor du har brug for os, står vi klar til at hjælpe dig.

 

Stor erfaring med flytning

Ved flytning af tungere inventar benytter vi os altid af de bedste elektroniske hjælpemidler. Tunge møbler og hårde hvidevarer bliver transporteret sikkert på trappesækkevogne, og ved etageflytninger benytter vi os for eksempel af vores flyttelift. Vores maskinel er i bedste kvalitet, og på den måde passer vi bedst på dine ting – og på vores mandskab. Til kunder, der gerne selv vil stå for flytningen, tilbyder vi også leje af udstyr og maskinel.

 

Vi løser din opgave - uanset hvor du har brug for os

Selvom vi har base i Rødding og foretager mange flytninger for kunder i Tønder, Kolding og vores øvrige nærområde, så har vi også masser af kunder i resten af landet. Vi er ikke bange for at køre langt og har sågar varetaget en del flytninger i udlandet, herunder i eksempelvis Spanien. Derfor skal du altså ikke være bange for at kontakte os, selvom din flytning ikke er tæt på vores base - vi tager os hellere end gerne af din opgave, uanset hvor den skal løses.

 

Flytning nær Kolding eller Tønder? Vi tager os af din opgave

AB CARGO har adresse på Ramsherred 18A i Rødding, og du er velkommen til at henvende dig på telefon +45 25762196 eller e-mail info@abcargo-flytteforretning.dk, hvis du har spørgsmål omkring din næste flytteopgave. Alternativt kan du kontakte os direkte her på siden, hvor vi bestræber os på at svare på alle henvendelser hurtigst muligt.

 

Få et tilbud på din opgave

AB Cargo er på Facebook

AB Cargo IVS

  • Ramsherred 18A, 6630 Rødding
  • CVR: 38807137

AB Cargo IVS

  • Dieselvej 3, 6000 Kolding
  • CVR: 38807137

Følg os