Erhvervsflytning

Kontor- og erhvervsflytning

Hvis du skal have flyttet kontor eller virksomhed, hjælper AB Cargo med erhvervsflytning, så du sikkert at få transporteret ejendele fra A til B. Hvis en hel virksomhed med et større kontor skal flyttes, kræver det en del ressourcer og meget planlægning.

Mange virksomheder søger hjælp til erhvervsflytning hos et flyttefirma, hvis de rykker til en ny by eller et nyt land, fordi der ofte vil være meget inventar, som skal flyttes. AB Cargo hjælper med en mere overkommelig og effektiv flytning. Vi hjælper med at gøre flytningen meget lettere og hurtigere.

Erhvervs flytning til udlandet hjælper vi også med.

Flytningen tilpasses dine ønsker og behov

Vi har erfaring med mange forskellige typer af erhvervsflytninger og lægger meget vægt på god kommunikation med vores kunder gennem hele flytteprocessen. Det betyder også, at flytningen kan tilpasses din virksomheds ønsker.

Hvis I eksempelvis har brug for hjælp til nedpakning af dit kontor, kan vores flyttearbejdere hjælpe med at nedtage og adskille alt kontorinventar. Det kan også være, at I mangler opbevaringsplads til eksempelvis arkiver eller overskudsmøbler i en periode mellem udflytning og indflytning. Vi har pladsen til at kunne opbevare jeres ting i kortere og længere perioder.

Vi lægger hos AB Cargo meget vægt på at være så fleksible som muligt, så vores erhvervskunder får den bedst mulige oplevelse med erhvervsflytning.

God pris på erhvervsflytning

Den præcise pris på din erhvervsflytning kræver en faglig vurdering af flytningens omfang. Priserne hos AB Cargo er dog yderst konkurrencedygtige, og I kan derfor få flyttet kontor eller virksomhed til en overkommelig pris.

Hvis I er interesserede i at få et uforpligtende tilbud på jeres kommende erhvervsflytning, er I velkomne til at kontakte os på 25 76 21 96 eller info@abcargo-flytteforretning.dk.

I kan også udfylde vores kontaktformular og så kontakter vi jer med et tilbud.

Privatflytning i ind- og udland klarer vi også

Vi har mange års erfaring med flere typer af flytteopgaver. Vores kunder er vidt forskellige, og vi hjælper både med erhvervsflytning og med privatflytning. AB Cargo flytter for privatpersoner i både ind- og udland.

Vi hører til i Kolding og Rødding, men kører gladeligt til resten af landet og til udlandet, alt efter hvor vores kunder er. Vi har både hjulpet med flytninger til England og Spanien. Flere af vores kunder, som tidligere har fået hjælp til erhvervsflytning, vender også tilbage, hvis de senere får brug for hjælp til en privatflytning. Det er du også meget velkommen til.

AB Cargo er på Facebook

AB Cargo IVS

  • Ramsherred 18A, 6630 Rødding
  • CVR: 38807137

AB Cargo IVS

  • Dieselvej 3, 6000 Kolding
  • CVR: 38807137

Følg os